pondělí 28. ledna 2013

Lakovací okénko II. - Avon Lak na nehty Berry Shimmer

Dnes bych vám chtěla představit lak na nehty opět od Avonu, a to nádherný odstín Berry Shimmer. Je to taková krásná fialovorůžová perleťová barva. S lakem se opět dobře pracuje dlouho vydrží aniž by se oloupával nebo ošoupával. 


S bleskem

S bleskem

Bez blesku


S bleskem


3 komentáře:

  1. Ou tak takhle nalakovanýma nehtama s opatlaným lakem všude okolo bych se moc nechlubila, nic ve zlém ale překvapilo mě to obzvlášť od blogerky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D. Čekala jsem, jestli se někdo ozve! Ale byla jsem líná ten přebytečný lak odstraňovat, tak jsem si řekla, že si toho třeba nikdo nevšimne :-DDD. Takže podtitul článku může třeba znít "Jak si nelakovat nehty!"

      Já se nechlubím nehty, ale lakem! Neukazuju tu, jak si umím, respektive neumím :-D, nalakovat nehty. Už v jedenáctkovém tagu jsem psala, že si je neumím lakovat, že jsem se to ani za osmnáct let pravidelného lakování nehtů nenaučila. Někdy se mi prostě nechce tu kůžičku opatlávat uchošťouchem s odlakovačem, abych ji očistila, protože si ten přebytečný lak z té kůžičky po prvním mytí rukou oloupu sama.

      Ale chápu, že to vypadá blbě. Příště se tedy polepším a pokud sem budu fotit lak na nehtech, tak se pokusím nemít ten lak všude kolem.

      Vymazat
  2. pekná farba laku... rozmýšľam, že či mám ten istý, ale zdá sa mi, že mám trošku iný odtieň.

    OdpovědětVymazat